Twitter
Marcel Knotter
Tweets #cvimc


Marcel Knotter is organisatieadviseur, veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en in zijn vrije tijd gepassioneerd poolreiziger. In 2002 bereikte hij samen met zijn expeditiegenoot Peter de Bruijn als eerste Nederlander de Magnetische Noordpool na een 700 kilometer lange skitocht over het arctische pakijs. Marcel Knotter werkte als adviseur in Nederland, de Verenigde Staten, China en Indonesië. In die hoedanigheid mocht hij meer dan 40 organisaties adviseren hoe je met Human Capital en Human Resources Management een échte bijdrage aan organisatie ambities kan leveren.
Marcel Knotter heeft een uitgesproken mening, is gepassioneerd en heeft als persoonlijke ambitie om tijdens presentaties deelnemers een onherstelbare ervaring te bezorgen, waaraan ze ook ‘the day after’ nog terug denken. Hij heeft het goed gedaan – zegt hij zelf - als hij ‘aardig lastig’ wordt gevonden. Hij is een spreker die van levendigheid houd . Tijdens zijn presentaties nodigt hij deelnemers uit vooral zèlf mee te denken en te participeren in discussie en debat.
Zijn motto is, dat wie zich omringt met saaiheid, vanzelf saai wordt. Een bijeenkomst met Marcel Knotter is daarom een ‘event’, geen saai eenrichtingsverkeer.