Twitter
Toelichting
Tweets #cvimc
Toelichting
Programma Dé Managementconferentie 2015
Woensdag 25 maart

Openingsprogramma 13.00 – 14.30 uur  
Ronde 1 14.45 – 15.45 uur  
Ronde 2 16.00 – 17.00 uur  
Ronde 3 17.15 – 18.15 uur  
Diner en avondprogramma vanaf 18.30 uur  

Donderdag 26 maart
Ronde 4 09.30 –10.30 uur  
Ronde 5 10.45 – 11.45 uur  
Lunch 12.00 – 13.00 uur  
Ronde 6 13.15 – 14.15 uur  
Ronde 7 14.30 – 15.30 uur  
Afsluiting 15.45 – 17.00 uur  

Aanmelden voor Dé Managementconferentie 2015 kan op www.cviweb.nl door in te loggen via de online databank.

 

De presentaties
Alle presentaties* zijn opgenomen in de matrix.

Op de matrix zijn de programmalijnen in kleur aangegeven, zodat je in één oogopslag kunt zien welke presentaties gegeven worden binnen een bepaalde programmalijn.
Per ronde zie je welke workshops er gegeven worden, met de naam van de 1ste presentator en de instelling.
Als je in de matrix op de presentatie klikt, vind je een beschrijving van de inhoud van de workshops, de namen van (de eventuele ) mede-presentatoren en daarbij behorende instellingen.
De namen en beschrijvingen van de presentaties zijn overgenomen uit teksten van de presentatoren zelf; het CvI is niet verantwoordelijk voor eventuele onvolkomenheden.

* Tot 22 januari 2015 kunnen er nog wijzigingen, zowel tekstueel, als in tijdstip plaatsvinden.

Dit programma is alleen toegankelijk voor deelnemers aan Dé Managementconferentie 2015.
Aanmelden? Ga naar onze website
 
 
Mijn programma

Vanaf eind februari is het mogelijk je eigen programma te printen.

De inloop van de presentaties is vrij (geen inschrijving vooraf), maar wel aan een maximum aantal deelnemers gebonden. Zodra een presentatieruimte vol is, sluiten we de deur van de zaal. Het is daarom raadzaam om bij het samenstellen van je eigen programma altijd een 2de en/of 3de keuze in te vullen zodat je verzekerd bent van een plaats bij een presentatie.
 
 
Avondprogramma
Het avondprogramma vindt, net als het dinerbuffet, plaats in de DRU Cultuurfabriek en wordt ingevuld door het gastcollege Graafschap College.
The Originals spelen alles, maar dan ook alles, op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct!
Van festival tot feesttent, rond het kampvuur of in de trouwzaal, de meer dan 5000 nummers (oké, bijna alles dan) komen zo uit de losse pols van de band.Op het Originals zaalpodium tussen het publiek staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar kan maken aan band en zaal. Het publiek heeft dus een heel actieve en voorname rol in de show. En of het nu om 30 of om 30.000 mensen gaat, de band bewijst keer op keer dat niemand de vreugdedans ontspringt.
H1jack is een veelzijdige artiest met een perfect gevoel voor het draaien van de juiste muziek bij het juiste moment, desgewenst met vocalist of piano/synthesizer. H1jack zorgt met zijn performance voor dé vernieuwing in clubs, bars, op een bedrijfsfeest of zelfs een huwelijk.
H1jack draait voornamelijk house, club, disco en pop. De beste platen van toen en de lekkerste muziek.
En geboren en getogen in Ulft!
 
 
Route & Plattegrond
 
Zoeken
Je kunt zoeken op:
  • Presentator
  • Instelling
  • Programmalijn(en)
  • Onderwerp
  • Steekwoorden

 

 Printen
Door deze overzichtelijke matrix, die te downloaden is, op tablet, iPad of telefoon, plus de mogelijkheid van het maken van een persoonlijk programma, sturen wij dit jaar geen programmaboek toe.

Tot 22 januari 2015 kan het programma nog aangepast worden. (verplaatst)
Vanaf februari kan het programma kan in zijn geheel geprint worden. Let op! Alle presentaties worden dan in zijn geheel uitgeprint. Dit zal enige tijd in beslag nemen en kost veel papier.Weet je ZEKER dat je alle pagina´s uit wilt printen? 
Je kunt ook je eigen persoonlijke programma maken (en alleen dat gedeelte printen) of je programma downloaden op je tablet, iPad of telefoon.

Vanaf eind februari kan je het volledige programma uitprinten.